Nieuws

Vanaf 2015 nieuw park bij Noordzeestrand! 

Het zusterlabel van Nautic Rentals, Beach Rentals, start vanaf 2015 met de verhuur van chalets op het nieuwe Duinpark Westerschouwen. Het park is aangelegd in de zomer van 2014, momenteel worden maandelijks circa 4 chalets per maand geplaatst. In het voorjaar van 2015 is het park helemaal gereed en zullen diverse chalets worden verhuurd. Er zijn nog enkele kavels beschikbaar, meer informatie over Duinpark Westerschouwen vindt u op de website www.duinparkwesterschouwen.nl .


Nautique Rentals wordt Nautic Rentals

Vanaf 1 januari 2015 gaat Nautique Rentals verder onder de naam Nautic Rentals. De geringe aanpassing is een gevolg van meerdere ontwikkelingen binnen Nautique Rentals waaronder een overname in 2013 en uitbreiding van parken in 2013 en 2014. Één van de nieuwe parken, Duinpark Westerschouwen te Burgh-Haamstede, zal worden verhuurd via het nieuwe zusterlabel van Beach Rentals.

 

Bij een nieuwe naam en een nieuw zusterlabel hoort een nieuw logo en aangepaste huisstijl. Robert Dumay Graphic Design ontwikkelde twee heldere, herkenbare logo's en huisstijlen voor Nautic Rentals en Beach Rentals waarbij het woordmerk geïntegreerd is in het beeldmerk. Met deze logo's en huisstijlen kunnen Nautic Rentals en Beach Rentals zich nog beter richten op haar mission statement.


d.d. 1 juli 2012

Nautique Rentals breidt aanbod waterwoningen uit
Vanaf de zomer van 2012 beschikt Nautique Rentals over watervilla's in Buitenplaats De Heen. De watervilla's beschikken allen over een royaal terras van 32 m2 dat over het water hangt. Bij de watervilla's is het uiteraard mogelijk een boot bij te huren dan wel uw eigen boot (tot 12 meter) bij de watervilla's aan te meren. Lees verder..


d.d. 1 mei 2011

Nautique Rentals breidt haar verhuurvloot uit!

Recent heeft Nautique Rentals de beschikking gekregen over een prachtige sloep type Oud-Huijzer 560 met 15pk bb (in bun). Het scheepje heeft een buiskap en comfortabele rondzit om met 6 personen er heerlijk op uit te kunnen. De stuurman heeft een echt stuurwiel in de hand en zit uiteraard comfortabel achter het roer. Het is met deze sloep prima mogelijk om vanuit de achtertuin van uw woning lekker een dagje het volkerak te verkennen. De goed gevulde picknickmand kunt u desgewenst bij de receptie van Nautique Rentals reserveren, of direct opgeven bij uw boeking natuurlijk. Lees verder..

+31 (0)187 640640