Eigenaars

Uw eigen woningen beheren

Om alle eigenaars van woningen op parken van Nautique Rentals optimaal van dienst te kunnen zijn wordt hard gewerkt aan de ontwikkeling van een kwalitatief hoogstaande eigenaarsite. U kunt vanaf hier de verwerkte boekingen inzien, eigen gebruik inboeken, bestanden uitwisselen of eenvoudig opdrachten of mededelingen doorgeven aan Nautique Rentals.

 

Ook kunt u hier bijvoorbeeld documenten (notulen VVE, bewonersinfo, nieuwsbrieven) up- of downloaden. U wordt hier voortdurend op de hoogte gehouden van de voortgang. In de tussentijd staan we graag open voor suggesties uwerzijds. Neem hiervoor contact op met Nautique Rentals via het contactformulier .

Niet verhurende eigenaars
Nautique Rentals is er niet alleen voor de verhuur van uw luxe verblijfsaccommodatie. Iedere eigenaar van een woning op Nautique Rentals Parken kan ook gebruik maken van de diensten en services met betrekking tot het onderhoud rondom en in de woning.

Alle diensten voor eigenaars zijn primair gericht op comfort in en om uw tweede woning, maar ook op een optimaal verblijf van uzelf en/of uw gasten. Zo heten wij uw gasten graag welkom op locatie en overhandigen bijvoorbeeld de sleutels (sleutelservice). Uiteraard brandt ‘thuis’ de verlichting dan al. Nautique Rentals neemt u daarnaast ook graag de zorg voor een onderhouden tuin, schone ramen en kozijnen en gereinigde dakgoten uit handen.
In overleg en op basis van úw wensen wordt een pakket samengesteld wat u verzekert van optimaal genot tijdens uw verblijf en van een gerust gevoel tijdens uw afwezigheid.

 

Mail de Rentalmanager via het contactformulier .

+31 (0)187 640640