Waterryck Suijssenwaerde

Op de culturele tour 

De Zuid-Hollandse en Zeeuwse eilanden zijn het ontdekken waard! Het eeuwige gevecht met het water en de rijke geschiedenis hebben de omgeving gevormd tot wat het nu is: prachtige landschappen, vergezichten, historische stadjes en imposante waterwerken. Sta stil, bezin en ontdek!

Streekmuseum - Middelharnis

Het Streekmuseum is gevestigd in 6 trapgevelhuisjes en een brandweerhuisje, gebouwd omstreeks 1625 en is een museumstuk op zich. Eenmaal binnen stapt u terug in tijd en ontdekt u alle bijzonderheden uit de geschiedenis van Goeree Overflakkee. Het streekmuseum is geopend van mei tot en met oktober, van dinsdag tot en met zaterdag van twee tot vijf uur, en woensdag van tien tot twaalf uur. Of op afspraak. Het museum bevind zich in Kerkstraat 2-14, te Sommelsdijk, 0187-483778.


Droogdok Jan Blanken - Hellevoetsluis 

Het 200 jaar oude droogdok is de enige nog werkende droogdok in Nederland. Een rondleiding door het bezoekerscentrum en de onderaardse gangen is leerzaam en spannend. Droogdok Jan Blanken is het gehele jaar geopend van maandag tot en met vrijdag van negen tot vijf uur, zondag van één uur tot half vijf en van april tot oktober eveneens op zaterdag van één uur tot half vijf. Het bezoekerscentrum en droogdokterrein bevinden zich aan de Industriehaven 50 te Hellevoetsluis.


Deltapark - Neeltje Jans

Een dagje naar hét leukste waterpark van Nederland? Kom naar Zeeland, een hele dag genieten van zeedieren, spetterende attracties en alles van de Deltawerken zien! Deltapark Neeltje Jans is gelegen op een toplocatie midden in de zee, omgeven door de prachtige Zeeuwse natuur.

Hier vind je verbazingwekkende exposities en stormachtige attracties. U kunt ook aan boord van de rondvaartboot om vanaf het water de Deltawerken te bekijken. Kortom, maak een dagje vrij en kom met familie en/of vrienden naar Deltapark Neeltje Jans! www.neeltjejans.nl

+31 (0)187 640640